Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Two Point Campus

  • Ontwikkelaar Two Point Studios
  • Eerste releasedatum 9 augustus 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

15 Minutes Of: Two Point Campus

De nieuwste game van Two Point Studios zit eraan te komen. Na Two Point Hospital is het nu tijd voor Two Point Campus. Ondanks het feit dat Two Point Campus is uitgesteld, komt de game toch steeds dichter bij. Jolien kreeg de kans om Lewis Brundish en Mark Smart, de director en art director van de game te interviewen. En ze heeft de bèta-versie van de Two Point Campus alvast mogen proberen. Dat heeft ze natuurlijk opgenomen zodat jullie er ook van kunnen genieten. In haar preview van Two Point Campus kan je lezen wat ze van de game vindt tot nu toe. Kijk de video om alvast te zien of deze game geslaagd is of dat hij terug de schoolbanken in moet.

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?