Top 5: Meest aanwezige voorgevels

Menig man - en zeker ook vrouw - kan het wel waarderen als er wat parmantige pixels ter hoogte van de borstkas van het vrouwelijk schoon op je beeld pronken. Soms kun je er gewoonweg niet omheen, al zou je wel willen. Deze week staat de Top 5 dan ook volledig in het teken van de voorgevels van vrouwen in games. Natuurlijk waarderen we de intelligentie, strijdlust en het doorzettingsvermogen van deze dames meer dan hun uiterlijk vertoon, maar dat neemt niet weg dat we ook daarvoor waardering kunnen opbrengen. Rudy en Patrick hebben de koppen bij elkaar gestoken. Niet om ordinair te gaan motorboten, maar om een Top 5 samen te stellen van de meest aanwezig voorgevels van vrouwen in games.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?