Battlefield 2042

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 19 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

DICE verwijdert 128-man Breakthrough uit Battlefield 2042

DICE heeft een grote verandering aangebracht aan Battlefield 2042. De 128-man Breakthrough-modus wordt namelijk verwijderd.

Battlefield 2042 had geen al te beste start. De game voldeed op lancering niet aan de verwachtingen van spelers. EA DICE heeft dit zo veel mogelijk proberen op te lossen door regelmatig updates uit te brengen die de problemen in de game aanpakken. Dit zorgt er echter wel voor dat er nog geen nieuwe content naar Battlefield 2042 is gekomen. Nu laat DICE weten dat je, wanneer de nieuwste update live gaat, geen Breakthrough-modus meer met 128 spelers kunt spelen. Volgens DICE was 128 spelers voor de Breakthrough-modus simpelweg te veel en zorgde dat voor een onbalans. Je kunt vanaf de nieuwste update, die vandaag live gaat, Breakthrough alleen nog maar met 64 spelers spelen.

Battlefield 2042 is nu te spelen op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series. De 4.1 update die het spelersaantal van Breakthrough verlaagt, gaat vandaag live.

BRON EA DICE

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?