DOOM Eternal

  • Ontwikkelaar id Software
  • Eerste releasedatum 20 maart 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score

DOOM Eternal uitgesteld tot maart 2020

DOOM Eternal is uitgesteld tot maart 2020. Dit laat id Software weten middels het onderstaande bericht.

Gameontwikkelaar id Software geeft aan de beste DOOM games voor de fans te willen maken en daardoor hebben ze wat meer tijd nodig. Ze geven aan de potentiële teleurstelling van de fans te begrijpen. Op de releasedatum na laten ze ook wat andere nieuwtjes los over de release van DOOM Eternal. Zo hebben ze het over Invasion Mode, de pvp ervaring die ervoor zorgt dat spelers elkaars campaign kunnen binnenvallen als demon. Ze geven aan dat deze game modus kort na release beschikbaar is in een gratis update. Ze geven ook aan dat de Nintendo Switch versie na de andere platformen wordt uitgegeven, maar wanneer dat precies is weten we niet. Tot slot wordt DOOM 64 toegevoegd als pre-order bonus. De game deelt dezelfde releasedatum als DOOM Eternal.

DOOM Eternal verschijnt voor de pc, Xbox One en PlayStation 4 in maart 2020. De Nintendo Switch versie verschijnt op een latere datum.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?