FIFA 23 Team of the Year Zonder Cristiano Ronaldo

Geplaatst:

Na een bevlogen voetbaljaar en een bijzonder WK is het weer tijd om een Team of the Year samen te stellen. Cristiano Ronaldo ontbreekt echter in FIFA 23 TotY.

Een groot onderdeel van FIFA 23 Ultimate Team is het Team of the Year. Na elk voetbaljaar worden de honderd beste spelers uitgekozen. FIFA-spelers kunnen dan stemmen op hun favoriete spelers die in het FIFA Team of the Year komen. Deze elf spelers krijgen dan speciale sterkere kaarten die je in FUT kunt verzamelen. Op de shortlist van dit jaar staan grote namen als Lionel Messi, Neymar Jr, Karim Benzema en Kylian Mbappé. Ook de Nederlandse spelers Cody Gakpo, Virgil van Dijk, Jeremie Frimpong en Steven Berghuis. Grote afwezige dit jaar is Cristiano Ronaldo, die al jarenlang een gevestigde naam is in de FIFA-games.

Je kunt nu stemmen op je favoriete spelers van het afgelopen jaar. Wie komt er in jouw Team of the Year?

Bron: EA
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 23

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

30 september 2022

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord