Gran Turismo 7

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 4 maart 2022
  • Platformen PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Gameplay: State of Play schotelt Gran Turismo 7 gameplay voor

Gisteren tijdens de State of Play is er nieuwe gameplay onthuld van Gran Turismo 7. Ga er lekker voor zitten, want de presentatie duurt meer dan een halfuur.

In deze video zie je van alles. Te veel om op te gaan sommen hier eigenlijk, maar laten we een poging wagen. Natuurlijk staat racen centraal in de racegame van ontwikkelaar Polyphony Digital. De gameplay van Gran Turismo 7 blijft een stuk traditioneler. Dat niet alleen, ook de menu's en de soundtrack doen menig race-fan wellicht denken aan Gran Turismo 4. Race-cultuur is een belangrijk onderdeel van de game's thema. Diverse next-gen features van Gran Turismo 7 zijn ook te zien in de State of Play-presentatie. De graphics krijgen een flinke boost. Polyphony Digital vertelt dat Gran Turismo 7 er erg fraai uitziet op de PS5. De gehele gameplay-video is hieronder te bekijken.

Gran Turismo 7 is beschikbaar vanaf 4 maart op de PlayStation 4 en PlayStation 5. Geruchten gaan rond over een pc-release, maar die laat momenteel op zich wachten.

BRON Sony

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?