Gameplay: State of Play schotelt Gran Turismo 7 gameplay voor

Geplaatst: 3 februari 2022 12:30

Gisteren tijdens de State of Play is er nieuwe gameplay onthuld van Gran Turismo 7. Ga er lekker voor zitten, want de presentatie duurt meer dan een halfuur.

In deze video zie je van alles. Te veel om op te gaan sommen hier eigenlijk, maar laten we een poging wagen. Natuurlijk staat racen centraal in de racegame van ontwikkelaar Polyphony Digital. De gameplay van Gran Turismo 7 blijft een stuk traditioneler. Dat niet alleen, ook de menu's en de soundtrack doen menig race-fan wellicht denken aan Gran Turismo 4. Race-cultuur is een belangrijk onderdeel van de game's thema. Diverse next-gen features van Gran Turismo 7 zijn ook te zien in de State of Play-presentatie. De graphics krijgen een flinke boost. Polyphony Digital vertelt dat Gran Turismo 7 er erg fraai uitziet op de PS5. De gehele gameplay-video is hieronder te bekijken.

Gran Turismo 7 is beschikbaar vanaf 4 maart op de PlayStation 4 en PlayStation 5. Geruchten gaan rond over een pc-release, maar die laat momenteel op zich wachten.

Bron: Sony
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gran Turismo 7

Series

Gran Turismo

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, VR, PlayStation 5

Releasewindow

4 maart 2022

Ontwikkelaar

Polyphony D.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord