skate.

  • Ontwikkelaar Full Circle
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc
  • Genre Sport
  • Gameliner score -

Gerucht: EA onthult binnenkort FIFA 23, Skate 4 en Need for Speed

EA heeft grootse plannen. Volgens geruchten gaat EA binnenkort FIFA 23, Skate 4 en een nieuwe Need for Speed onthullen.

De maand juli is naar verluidt een belangrijke maand voor Electronic Arts. Volgens bronnen van gamesite eXputer worden er volgende maand namelijk drie grote games uit de doeken gedaan. De eerste grote onthulling die wordt gedaan, is de onthulling van FIFA 23. Dit wordt de laatste FIFA-game zoals we die kennen, daar de samenwerking tussen EA en FIFA is geëindigd en de FIFA-games vanaf volgend jaar door het leven gaan als EA Sports Football Club. Ook brengt FIFA 23 vernieuwing aan de serie in de vorm van cross-play en vrouwelijke voetballiga's. De tweede grote onthulling zien we in de vorm van Skate 4. Dit vervolg op Skate 3 werd in 2020 tijdens een EA Play-presentatie al aangekondigd. EA heeft de nieuwe studio Full Circle aangesteld voor de ontwikkeling van Skate 4. De laatste grote onthulling van EA moet volgens de geruchten een nieuwe Need For Speed-game worden. Eerder leerden we al dat de volgende Need For Speed is uitgesteld om plaats te maken voor Battlefield 6. Volgens gamejournalist Jeff Grub krijgt de aankomende Need For Speed-game een nieuwe visuele stijl in de vorm van fotorealistische graphics gecombineerd met anime-elementen.

onbekend

Of deze geruchten waar zijn, valt nog te bezien. EA heeft al aangegeven dit jaar geen EA Play-presentatie te geven, maar games een voor een aan te kondigen wanneer de tijd er rijp voor is. Hopelijk leren we komende maand dus meer over deze grote games.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?