Check hier alle The Game Awards 2023 content

Dragon's Dogma 2

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 22 maart 2024
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score -

Gerucht: Releasedatum Dragon's Dogma 2 onthuld

Op 28 november wordt er een nieuwe Dragon's Dogma 2 Showcase uitgezonden. Echter, de releasedatum voor de felbegeerde RPG lijkt te vroeg te zijn vrijgegeven.

Ja, want de Europese classificatie-instantie - die kennen als PEGI - heeft de releasedatum voor Dragon's Dogma 2 al prijsgegeven. De RPG ontvangt tevens een 18+-rating. De releasedatum voor Dragon's Dogma 2 komt overeen met statement van uitgever en ontwikkelaar Capcom. Zij hebben namelijk recent aangegeven dat ze nog één grote titel vóór het einde van het fiscale jaar gaan uitbrengen. Dragon's Dogma 2 past perfect in die descriptie. Afijn, het is natuurlijk even wachten tot de kogel officieel door de kerk is, maar het lijkt erop dat we het nieuws mogen verwachten tijdens de Dragon's Dogma 2 Showcase. Tijdens het online evenement mogen we ons ook opmaken voor gloednieuwe gameplaybeelden en meer.

Het is even wachten op bevestiging vanuit kamp Capcom. Voor nu lijkt het erop dat Dragon's Dogma 2 komt te verschijnen op 22 maart voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

BRON Capcom

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?