Inside Xbox gaat Xbox Series X games tonen

De Xbox Series X, de nieuwe console van Microsoft, gaat tijdens Inside Xbox haar spierballen laten zien. Nieuwe gameplay gaat getoond worden tijdens deze aflevering.

Aaron Greenberg, de marketing manager van Xbox, heeft aangegeven dat deze aflevering vooral gaat om de partners van Xbox, niet de Xbox Game Studios zelf. We kunnen dus gameplay verwachten van sterke titels, zoals de recent aangekondigde Assassin's Creed Valhalla. De show duurt ongeveer een uur en is te bekijken via platformen zoals YouTube, Mixer en Twitch. Op 7 mei kun je gaan bekijken wat de volgende generatie in huis heeft. Een tijdje geleden gaf Phil Spencer aan dat de onthullingen dichtbij waren.

De Xbox Series X is beschikbaar tijdens de feestdagen van dit jaar.

BRON Microsoft

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?