Meer Overwatch 2 crossovers zijn onderweg

Geplaatst:
Aangepast: 27 maart 2023 21:03

Overwatch 2 heeft recent een crossover gehad met One Punch Man. Dit is dusdanig goed bevallen dat Blizzard Entertainment in een blogpost heeft laten weten dat we meer van dit soort crossovers kunnen verwachten.

Dat Blizzard Entertainment met Overwatch 2 een andere route is ingeslagen mag bekend zijn. Doordat de game free-to-play is geworden, is de focus meer veranderd van een pure esports game naar een live service game. Dit brengt met zich mee dat het belangrijk is om mensen geïnteresseerd te houden. Fortnite is het schoolvoorbeeld van hoe je gamers aan je kunt binden. Zij doen dit door met enige regelmaat crossovers te organiseren met andere grote franchises. Goed voorbeeld doet volgen en daarom was recent de eerste crossover voor Overwatch 2 te zien in de vorm van One Punch Man. Hoewel de ontwikkelaars van Blizzard er eerst een gemengd gevoel over hadden, is het een succes gebleken en kunnen we in de toekomst meer van dit soort crossovers verwachten. Naast nieuwe crossovers wordt er ook gewerkt aan content om gamers meer te belonen voor het spelen van de game. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nieuwe in-game cosmetische items.

Overwatch 2 is momenteel gratis beschikbaar voor pc. Wat de volgende crossover gaat worden en wanneer we die kunnen verwachten heeft Blizzard in de blogpost niet bekendgemaakt.

Bron: Blizzard Entertainment
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch 2

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

4 oktober 2022

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord