Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Crysis

  • Ontwikkelaar Crytek Studios
  • Eerste releasedatum 16 november 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Nog twee delen van Crysis

Crysis, een game waarvan je mond zowel openvalt van verbazing vanwege de graphics als vanwege de systeemeisen. Veel shooterliefhebbers hebben speciaal voor deze game ofwel hun huidige pc ge-upgrade ofwel een heel nieuw systeem met een fors prijskaartje aangekocht. Opgelet, als jij bij de laatstgenoemden hoort, kan het volgende nieuws als schokkend ervaren worden.

Cevat Yerli, een medewerker bij Crytek, heeft in een interview laten weten dat Crysis nog maar het begin is van een trilogie. Dit betekent dat ons dus nog twee delen te wachten staan, waarschijnlijk met nóg betere graphics en nóg hogere systeemeisen. Iedereen die zijn of haar pc dus al een flinke opknapbeurt had gegeven, kan bij het volgende deel misschien wel weer opnieuw beginnen.

Hoe het volgende deel heet, wanneer we het kunnen verwachten of ook maar enkele andere details over de game wilde Yerli niet zeggen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?