Ook QuakeCon afgelast vanwege coronavirus

Het ziet ernaar uit dat we langzamerhand een trend zien wat betreft game-evenementen. Ook QuakeCon is namelijk afgelast vanwege het coronavirus.

QuakeCon, een jaarlijks game-evenement waar fans van de games van id Software bij elkaar komen, moest dit jaar eigenlijk haar vijfentwintigste verjaardag vieren. Helaas gaat dit feest niet door, daar QuakeCon afgelast moet worden vanwege de dreiging van het coronavirus. Jaarlijks komen er duizenden fans van DOOM, Quake, Wolfenstein en The Elder Scrolls: Online op QuakeCon af. Hoewel het evenement pas in augustus plaatsvindt, geeft de organisatie van QuakeCon aan dat het simpelweg niet mogelijk was geweest om alles voor die tijd rond te krijgen terwijl de coronacrisis nog flink aan de gang is. QuakeCon is niet het eerste grote evenement dat wordt afgelast vanwege het coronavirus. Zo zorgt het virus ervoor dat de E3 conventie niet doorgaat en heeft ook gamescom de plannen gewijzigd.

QuakeCon moest dit jaar eigenlijk plaatsvinden van 6 tot en met 9 augustus.

BRON id Software

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?