Overwatch 2: Season 12 zit vol met galactische potentie

-

We mogen ons alweer opmaken voor het twaalfde seizoen van Overwatch 2. Check hier wat je allemaal kan verwachten, inclusief van de nieuwe Hero: Juno!

Ja, in Overwatch 2: New Frontiers maken we kennis met Juno. Deze dame hovert over het slagveld en ze maakt het de vijand knap lastig. Niet omdat ze heel veel schade aanricht, maar juist omdat ze haar team sterk ondersteund. En die ondersteuning kan je goed gebruiken in de nieuwe gamemodus, genaamd Clash. In deze actievolle modus gaan spelers veel meer de confrontatie met elkaar aan. Het is een klassieke 'capture point mode' en het dient als de spirituele opvolger van Assault. Uiteraard kunnen spelers verder rekenen op een nieuwe Battle Pass, verse shop skins en een competitieve rank reset. Tot slot krijgen we een teaser te zien van het aankomende cross-over evenement: Overwatch 2 x Warcraft.

Ga jij grinden voor de nieuwe Mythic Anubis Reaper? Check eerst nog even onze Overwatch 2 review.

Overwatch 2: Season 12 gaat op 20 augustus van start. De first-person shooter is beschikbaar op de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch. Spelers kunnen vanaf 17 september via Game Pass extra voordelen ontgrendelen voor het aankomende seizoen.

Bron: Blizzard
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch 2

Ontwikkelaar:

Blizzard Entertainment

Uitgever:

Blizzard Entertainment

Release:

4 oktober 2022

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord