The Binding of Isaac

  • Ontwikkelaar Nicalis, Inc.
  • Eerste releasedatum 28 september 2011
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre Roguelike
  • Gameliner score -

Releasedatum van The Binding of Isaac: Afterbirth+ bekend

Nicalis, de makers van The Binding of Isaac, heeft de nieuwe releasedatum van The Binding of Isaac: Afterbirth+ aangekondigd.

The Binding of Isaac: Afterbirth+ is een DLC van The Binding of Isaac en was in eerste instantie bedoeld om tegelijkertijd met de Nintendo Switch uit te komen. Het origineel kwam al uit in 2011 en sindsdien zijn er meerdere uitbreidingen geweest. De roguelike game is goed ontvangen en ik hoop dan ook dat de Nintendo Switch-versie veel elementen van het origineel behoudt.

onbekend

The Binding of Isaac: Afterbirth+ zal op 17 maart uitkomen op de Nintendo Switch.

BRON Nicalis

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?