Resident Evil 4 meer dan drie miljoen keer verkocht

Geplaatst: 29 maart 2023 12:35
-

Capcom beleeft een heerlijke periode. Naast de lovende reviews verkoopt de Resident Evil 4 remake ook nog eens als zoete broodjes.

Capcom onthulde deze informatie in een persbericht. Het bericht is voornamelijk gericht naar investeerders om te tonen hoe goed het bedrijf draait. De Resident Evil 4 remake is meer dan drie miljoen keer verkocht binnen twee dagen. Dit zijn de wereldwijde verkoopcijfers en alle platformen worden meegerekend. Capcom geeft aan dat het succes te danken is aan de positieve reviews en de Chainsaw Demo van Resident Evil 4. Capcom claimt dat de Resident Evil-serie hun paradepaardje is en dat is niet gek ook - de franchise heeft op dit moment meer dan 135 miljoen games in totaal verkocht.

Check hier onze review van Resident Evil 4. Wil je meer leren? Lees dan hier alles wat je moet weten over Resident Evil 4.

Resident Evil 4 drie miljoen keer verkocht1

De Resident Evil 4 remake is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Capcom
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil 4 Remake

Ontwikkelaar:

Capcom

Uitgever:

Capcom

Release:

24 maart 2023

Pc, PlayStation 4, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord