Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Resident Evil 4 Remake

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 24 maart 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , VR , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Horror , Survival
  • Gameliner score

Resident Evil 4 meer dan drie miljoen keer verkocht

Capcom beleeft een heerlijke periode. Naast de lovende reviews verkoopt de Resident Evil 4 remake ook nog eens als zoete broodjes.

Capcom onthulde deze informatie in een persbericht. Het bericht is voornamelijk gericht naar investeerders om te tonen hoe goed het bedrijf draait. De Resident Evil 4 remake is meer dan drie miljoen keer verkocht binnen twee dagen. Dit zijn de wereldwijde verkoopcijfers en alle platformen worden meegerekend. Capcom geeft aan dat het succes te danken is aan de positieve reviews en de Chainsaw Demo van Resident Evil 4. Capcom claimt dat de Resident Evil-serie hun paradepaardje is en dat is niet gek ook - de franchise heeft op dit moment meer dan 135 miljoen games in totaal verkocht.

Check hier onze review van Resident Evil 4. Wil je meer leren? Lees dan hier alles wat je moet weten over Resident Evil 4.

Resident Evil 4 drie miljoen keer verkocht1

De Resident Evil 4 remake is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?