Staat de 80 GB versie PlayStation 3 gepland voor 2008?

Geplaatst:
Aangepast: 3 mei 2018 15:48

Het HD World nieuwsblad heeft in haar nieuwste editie naar buiten gebracht, dat Sony met een 80 GB versie van de Playstaion 3 komt. Deze versie zou ook in europa verschijnen voor iets meer dan 500 dollar. Veder werd nog gemeld dat deze PlayStation 3 in 2008 zijn opwachting maakt.

Door verschillende website is al contact gezocht met PR medewerkers van Sony Europa. Een medewerker van Sony verteld het volgende:

"The HD World newsletter is written by external sources, and the report quoted is from independent analysts. There is absolutely no 80GB version of the PS3 planned for Europe in 2008".

Voor nu wordt er nog ontkend. Al zou het niet vreemd zijn als de 80 GB versie van de PlayStation 3 volgend jaar gewoon in de winkels verschijnt . Aangezien Sony aan het kijken is welke versies ze wel en niet op de markt willen.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer