The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 12 mei 2023
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World
  • Gameliner score

Tears of the Kingdom meer dan 10 miljoen keer verkocht

Het komt niet als een verrassing, maar The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is een wereldwijd succes voor Nintendo. De avonturengame gaat over de toonbanken als zoete broodjes.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is meer dan tien miljoen keer verkocht binnen drie dagen. Dit maakt het de snelst verkopende titel in de geschiedenis van The Legend of Zelda-games. Het lijkt een mum van tijd te zijn, voordat het Breath of the Wild van de troon stoot qua verkoopaantallen. Het vorige deel is namelijk in totaal 30 miljoen keer verkocht. Tears of the Kingdom kan wel beschouwd worden als één van de allerbeste games die ooit is uitgekomen. Het staat namelijk bovenaan de lijst van de best scorende games op OpenCritic. Zowel een commercieel als kritisch succes voor Nintendo, wat wil je nog meer?

Lees hier alles wat je moet weten over The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?