TennoCon 2024 staat in het teken van Warframe: 1999

-

Het jaarlijkse festival voor alles rondom Warframe keert wederom terug. Warframe: 1999 gaat een grote rol spelen tijdens het evenement.

Ontwikkelaar Digital Extremes heeft met Warframe één van de oudste, maar ook succesvolste live-service games weten op te bouwen. Met een spelersaantal van meer dan 70 miljoen blijft Warframe groeien. Digital Extremes kijkt altijd met een schuin oog naar de toekomst van de populaire third-person shooter, maar om een stapje verder te zetten, wordt er dit keer naar het verleden gekeken. In Warframe: 1999 gaan spelers op zoek naar een Albrecht Entrati. Zoals de titel al verklapt bevinden we ons niet in het alledaagse sci-fi universum van Warframe. Nee, we zijn terug in 1999 en we komen meer te weten over de oorspronkelijke lore van deze actievolle shooter.

TennoCon 2024 wordt op 20 juli uitgezonden vanaf 22:30 via Twitch.

Bron: Digital Extremes
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warframe

Ontwikkelaar:

Digital Extremes

Uitgever:

-

Release:

25 maart 2013

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord