Trailer: Check hier Fortnite Chapter 4 Season 3 Wilds gameplay

Geplaatst:

Tijdens Summer Game Fest mochten we genieten van de Fortnite Chapter 4 Season 3 Wilds onthullingstrailer. Nu heeft Epic Games zelf de eerste gameplaybeelden uitgebracht.

In de woorden van Guns N' Roses: Welcome to the Jungle. Het is een tropische bedoeling met genoeg groenvoer en modder om je het gevoel te geven dat je ergens in Zuid-Amerika bent beland. Er worden genoeg nieuwe gameplaymechanics toegevoegd aan de battle royale. Zo kun je nu raptors gebruiken als jouw persoonlijke taxi. Je kunt deze vleesetende dinosaurussen vinden in de jungle, maar je kan mede een ei uitbroeden. Wel zo persoonlijk, vind je niet? Mochten reptielen niet helemaal je ding zijn, kun je ook snel de map rondreizen door op de grind vines te sliden. Over sliden gesproken, wanneer je door de modder glijdt ga je sneller, maar ontvang je ook extra camouflage. Naast de nieuwe mobiliteitsopties kent Fortnite Chapter 4 Season 3 Wilds nieuwe wapens: de Thermal DMR met een Thermal Rifle Scope, de Flapjack Rifle met een flink magazijn, de Kinetic Boomerang, Optimus Prime's Cybertron Cannon en een pot met een Wildwasp erin. Daarnaast keren de Drum Shotgun en Combat SMG terug uit de Vault. Uiteraard is er dit seizoen een battle pass te vinden, waarin je personages kan vrijspelen, zoals Optimus Prime en later in het seizoen Purradise Meowscles.

Is Fortnite de beste battle royale game? Het is in ieder geval ontzettend populair. Onlangs werden Miles Morales en Spider-Man 2099 naar Fortnite gebracht.

Fortnite is nu beschikbaar voor vrijwel alle moderne platformen.

Bron: Epic Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juli 2017

Ontwikkelaar

Epic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord