Jurassic World Evolution 2

  • Ontwikkelaar Frontier Developments
  • Eerste releasedatum 9 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: JWE2 Malta-DLC bevat nieuwe gameplaysystemen

De Malta-DLC van Jurassic World Evolution 2 heeft meer content in huis dan alleen nieuwe prehistorische beesten. In een nieuwe trailer zien we dat er compleet nieuwe gameplaysystemen worden toegevoegd.

Deze systemen worden ingezet tijdens de nieuwe campaign. Je bevindt je op Malta en moet flink aan de bak om de boel te sussen. Er zijn nieuwe dinosaurussen aanwezig en het is aan jou de taak om ze klaar te maken voor hun nieuwe woningen. Je hebt echter een dilemma om rekening mee te houden. Ga je samenwerken met de strenge autoriteiten? Of doe je liever zaken met de achterbakse onderwereld? Allebei de partijen hebben hun voor- en nadelen. Sommige dinosaurussoorten zijn zelfs exclusief beschikbaar bij de specifieke partij. De nieuwe uitbreiding hoopt zo een nieuwe strategische laag aan te bieden.

Check hier onze review van Jurassic World Evolution 2. Bekijk hier Drie van die redenen om de Dominion Biosyn Expansion te spelen.

Jurassic World Evolution 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Twijfel je over een aankoop? Jurassic World Evolution 2 is beschikbaar via Game Pass.

BRON Frontier

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?