Trailer: Nieuwe Disney Dreamlight Valley trailer verschenen

Geplaatst:
Aangepast: 28 september 2022 20:32

De Early Access-deuren van Disney Dreamlight Valley zijn open 6 september open gegaan. Sindsdien hebben veel mensen talloze uren in Disney Dreamlight Valley gestoken en zijn de reacties veelal positief.

In een speciale accolades trailer zien we verschillende quotes uit reviews voorbij komen die erg te spreken zijn over Disney Dreamlight Valley. Zij zijn daarin niet de enige, want sinds de release hebben zich al meer dan een miljoen mensen in Dreamlight Valley gesetteld. Ondanks dat de game zich momenteel nog in de Early Access-fase bevindt, zijn er al wel updates aangekondigd. Zo komt deze herfst een Lion King-update uit met Scar in de hoofdrol en maken Woody & Buzz hun opwachting in Disney Dreamlight Valley.

Als je na het lezen van onze Disney Dreamlight Valley preview ook zo enthousiast bent geworden en de game graag wil uitproberen, dan kunnen we je op weg helpen. Lees bijvoorbeeld onze beginnersguide van Disney Dreamlight Valley.

Disney Dreamlight Valley is momenteel verkrijgbaar in Early Access. Zolang de game in Early Access zit is deze te koop. Zodra de game echt is uitgebracht wordt het free-to-play. Mocht je nu al gratis met de game aan de slag willen gaan, dan kun je Disney Dreamlight Valley gratis spelen via Xbox Game Pass.

Bron: Disney
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Disney Dreamlight Valley

Series

-

Uitgever

Gameloft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

5 december 2023

Ontwikkelaar

Gameloft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord