Disney Dreamlight Valley

  • Ontwikkelaar Gameloft
  • Eerste releasedatum 6 september 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Simulatie
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe Disney Dreamlight Valley trailer verschenen

De Early Access-deuren van Disney Dreamlight Valley zijn open 6 september open gegaan. Sindsdien hebben veel mensen talloze uren in Disney Dreamlight Valley gestoken en zijn de reacties veelal positief.

In een speciale accolades trailer zien we verschillende quotes uit reviews voorbij komen die erg te spreken zijn over Disney Dreamlight Valley. Zij zijn daarin niet de enige, want sinds de release hebben zich al meer dan een miljoen mensen in Dreamlight Valley gesetteld. Ondanks dat de game zich momenteel nog in de Early Access-fase bevindt, zijn er al wel updates aangekondigd. Zo komt deze herfst een Lion King-update uit met Scar in de hoofdrol en maken Woody & Buzz hun opwachting in Disney Dreamlight Valley.

Als je na het lezen van onze Disney Dreamlight Valley preview ook zo enthousiast bent geworden en de game graag wil uitproberen, dan kunnen we je op weg helpen. Lees bijvoorbeeld onze beginnersguide van Disney Dreamlight Valley.

Disney Dreamlight Valley is momenteel verkrijgbaar in Early Access. Zolang de game in Early Access zit is deze te koop. Zodra de game echt is uitgebracht wordt het free-to-play. Mocht je nu al gratis met de game aan de slag willen gaan, dan kun je Disney Dreamlight Valley gratis spelen via Xbox Game Pass.

BRON Disney

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?