Game Over: S4, E4 - The Division 3, Game Pass en Starfield

Deze week geen grote presentaties, maar toch genoeg nieuws om over te hebben. Zo hebben onze redactieleden flink wat games gespeeld de afgelopen week. Van Party Animals tot EA Sports tot Payday 3, er was weer genoeg variatie. Ook lijkt er eindelijk een einde gekomen aan het lange verhaal van de Activision deal. Maar is ook genoeg te doen rondom Game Pass en ook Starfield komt voorbij.

Elke maandagavond kun je de podcast live bijwonen op ons Twitch-kanaal.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?