Codemasters kondigt Emergency Mayhem aan voor de Wii

Geplaatst: 19 december 2007 12:26
Aangepast: 3 mei 2018 15:41
-

Vandaag kondigt Codemasters haar nieuwste doldwaze game Emergency Mayhem aan, die in het tweede kwartaal van 2008 exclusief naar de Wii komt. Emergency Mayhem zet de speler achter het stuur van drie hulpdiensten in een waanzinnige race tegen de klok om Crisis City tot kalmte te bedaren.

De game combineert een opeenvolging van chaotische ritten met hilarische en originele arcade mini-games. Scheur door de stad met loeiende sirenes en piepende banden. Met meer dan 60 missies is het non-stop actie en sensatie, waarbij je mensen redt van brandende gebouwen, bommen ontmantelt, autobanden oppompt en nog veel meer.

Zodra je de plek van het noodgeval bereikt, schakelt de game over naar één van de 60 minigames die op een unieke manier gebruik maken van de de voordelen van de Wii Remote om krankzinnige situaties op te lossen. Met de Wii Remote moet je pompen om iemand te reanimeren, ermee wijzen om water te sturen van een krachtige brandslang, een draai nabootsen om uitbarstende brandkranen onder controle te krijgen en ermee richten om verdovende pijlen te schieten op uitzinnige apen! Voor meer informatie ga naar: www.codemasters.nl/emergency

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer