Downloadnieuws: PlayStation Plus games van september

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Gister was het nog slechts een gerucht, maar de kogel is door de kerk. InFAMOUS: Second Son en Child of Light zijn inderdaad onderdeel van de PlayStation Plus line-up in september. Daar houdt het echter niet bij op. PlayStation 4-gamers kunnen namelijk zes games binnenhalen op 5 september!

Een mooie line-up vinden wij hier op de redactie. Child of Light is een waar plaatje om te zien en inFAMOUS: Second Son moest bij de launch tonen wat de PlayStation 4 allemaal in huis had. Toch heeft PlayStation nog een leuke verrassing in petto. VR-game, RIGS Mechanised Combat League, is namelijk ook gratis te downloaden in september! Ook PlayLink's That's You! is onderdeel van de september line-up, maar die game was in juli en augustus ook al gratis binnen te halen. Als laatste zijn er nog twee games te krijgen voor de PlayStation 4, wat de teller op zes games zet!

En toch houdt het daar niet bij op. Aankomende maand zijn er namelijk acht (!!) games binnen te halen. PlayStation 3-bezitters kunnen aan de bak met Truck Racer en Handball 2016. PlayStation Vita-spelers krijgen ook nog steeds games. Deze maand zijn namelijk We Are Doomed en Hatoful Boyfriend. De laatste twee zijn overigens ook verkrijgbaar op de PlayStation 4!

De games zijn beschikbaar op 5 september, op die datum verlaat de huidige line-up de store. De line-up van augustus bestaat uit: Just Cause 3, Assassin's Creed: Freedom Cry, Super Motherload, Snake Ball, Downwell en Level 22. Mocht je deze dus nog niet hebben binnengehaald, wacht dan niet te lang!

Bron: PlayStation
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer