Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Fall Update heeft een klein probleempje

Vanavond is het in Nederland mogelijk de Fall Update te downloaden van Xbox Live. Echter heeft de update een klein probleempje met het veranderen van je Live ID-email.

Met deze update is het eindelijk mogelijk om je gekoppelde emailadres aan te passen. Maar wanneer je dat nu doet, verlies je al je forumposts, je community user level en je iconen op Xbox.com.

Mocht je dit dus niet willen kwijtraken, is het verstandig om nog even te wachten met het veranderen van je emailadres. Microsoft verwacht binnen een paar dagen voor dit probleem een oplossing te hebben.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?