Fallout 76 werft één miljoen spelers op één dag

Geplaatst:

Via social media laat Bethesda weten dat Fallout 76 door meer dan één miljoen spelers is gespeeld in de tijdspan van één dag. Ja, Fallout is weer helemaal hot en happening.

We weten allemaal dat Fallout 76 niet de beste lancering ooit kende. Echter, dat is water under the bridge, want de multiplayer Fallout-game heeft een mooie mijlpaal bereikt. Via social media onthult Bethesda het nieuws dat meer dan één miljoen spelers de Appalachia zijn binnengetreden - en dat binnen 24 uur. Bethesda laat verder weten dat de Fallout-games bij elkaar bijna vijf miljoen spelers hebben weten aan te trekken en wie weet blijft de populariteit van de RPG-franchise groeien. Het is allemaal geen toeval natuurlijk, want de Fallout-serie van Amazon Prime gooit hoge ogen. Bethesda speelt maar al te graag in op de hype. Zo is er bijvoorbeeld een next-gen Fallout 4 update in de maak en Fallout 76 wordt vooralsnog voorzien van nieuwe content in 2024.

Fallout 76 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Tevens is de RPG te downloaden via Game Pass.

Bron: Bethesda
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fallout 76

Series

Fallout

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 november 2018

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord