Films: Eerste trailer Indiana Jones and the Dial of Destiny uitgekomen

Geplaatst:

De eerste trailer van Indiana Jones and the Dial of Destiny is uitgekomen. De eerste beelden werden onthuld tijdens Comic Con Brasil.

Dit wordt de laatste avonturenfilm met Harrison Ford in de hoofdrol als de populaire archeoloog. In Dial of Destiny wordt de bejaarde Indiana Jones weer op pad gestuurd om een zeldzaam artefact te vinden. Naast zijn nieuwe missie krijgen we ook de nodige flashbacks van zijn eerdere avonturen te zien. Hiervoor is Ford met een geavanceerd computerprogramma jonger gemaakt. Naast Harrison Ford zijn onder andere ook Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Antonio Banderas (Pain and Glory), John Rhys-Davies (Raiders of the Lost Ark), Shaunette Renee Wilson (Black Panther, Toby Jones (Jurassic World: Fallen Kingdom) en Mads Mikkelsen (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore) in de film te zien. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Indiana Jones and the Dial of Destiny is vanaf 30 juni te zien in de bioscoop. Naast de nieuwe film is Bethesda ook met een Indiana Jones-game bezig.

Bron: Lucasfilm

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord