Geen MP3 meer op je Wii

Geplaatst: 14 november 2007 22:48
Aangepast: 29 april 2018 17:09
-

Waar je vroeger nog kon genieten van je eigen MP3'tjes via de Wii, zal dat nu niet meer gaan. Dankzij de nieuwste update heeft Nintendo het MP3'tje voor de Wii namelijk vaarwel gezegd.

De nieuwe update zorgt natuurlijk voor nieuwe, goede dingen, zoals een 'shuffle' modus en de mogelijkheid een eigen foto als achtergrond in te stellen. Het slechte nieuws aan de update is, dat het veelgebruikte MP3-formaat niet meer afgespeeld kan worden, omdat de Wii na de update alleen nog het ACC-formaat slikt. Dit nieuwe formaat zou betere geluidskwaliteit met zich meebrengen en is tevens te gebruiken in MP4-films.

Hoe jammer het ook klinkt, het lijkt er toch op dat vele Wii-bezitters eraan moeten geloven dat ze ofwel hun MP3'tjes zullen moeten converteren ofwel geen muziek meer kunnen afspelen.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer