Microsoft verkoopt geen films via Xbox Live

Robin Burrowes, Marketing Manager van Xbox Live en Stephen McGill hoofd van de Gaming and Entertainment divisie, hebben aangekondigd dat er voor Europa géén plannen zijn om via Xbox Live films te verkopen.

De eerste landen die toegang krijgen tot deze optie, kunnen de films die beschikbaar zijn enkel downloaden en bekijken, waarna de film zichzelf automatisch verwijderd wanneer er een bepaalde tijdperiode verlopen is. Het zal dus een soort huursysteem betreffen.

Consumenten die een bepaalde film persé willen hebben, die zullen eerder naar de winkel gaan, vertellen beiden heren. Ook zijn er geen plannen om tv-series te kijken via Xbox Live in Europa van de baan. Dit is tevens wel in Amerika beschikbaar, wij Europeanen moeten het dus doen met films en muziek.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?