PS3-verkopen stijgen met 300 procent in VS

SCEA (Sony Computer Entertainment America) heeft laten weten dat de PS3-verkopen in Amerika met 300% zijn gestegen sinds 2 november. Dit succes is onder andere te danken aan de lancering van de 40GB- en de 80GB-versies. Ook het feit dat kerst weer voor de deur staat en de vele 'must have'-titels, als Assassin's Creed, Ratchet & Clank: Tools of Dustruction, Uncharted: Drake's Fortune en Call of Duty 4 Modern Warfare, die laatst zijn uitgekomen, werken mee aan dit succes.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?