Rare komt met Killer Instinct 3

Op een zojuist uitgebrachte kerstkaart van ontwikkelaar Rare wordt er sterk gehint naar een nieuwe Killer Instinkt 3. Er hangt namelijk bij de haart een kous met daarop initialen KI3.

Rare heeft nog gezegd dat men niet werkt aan een Killer Instinct 3, nu schijnt de game toch wel in ontwikkeling te zijn. En was het een pesterijtje van de makers voor alle gamers die al jaren op een vervolg wachten.

Rare kennen we van recent verschenen Viva Piñata voor de Xbox 360, en heeft jaren geleden Donkey Kong Country ontwikkeld voor de Super Nintendo.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?