Check hier alle The Game Awards 2023 content

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 12 mei 2023
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World
  • Gameliner score

Startlocatie Tears of the Kingdom en Ganondorf stemacteur onthuld

Het is bekendgemaakt waar Link zijn avontuur gaat beginnen in The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Daarnaast is ook de stemacteur van het personage Ganondorf onthuld.

Nog maar een paar weekjes wachten en dan is de releasedatum van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom eindelijk daar! Na het verschijnen van de laatste Tears of the Kingdom-trailer is de hype rondom de game groot en hoewel er geen nieuwe trailers verschijnen tot de game uitkomt, heeft Nintendo meerdere details naar buiten gebracht over de nieuwste Zelda-game. Zo staat er nu op de website van Tears of the Kingdom dat Link zijn avontuur start op een van de vele, mysterieuze eilanden in de lucht. Hoe die daar terecht is gekomen is nog maar de vraag, maar we beginnen in ieder geval op een nieuwe locatie. Daarnaast is er ook onthuld wie de stem is achter de grote slechterik Ganondorf. Het is niemand anders dan Matthew Mercer die bekend is voor zijn rollen als Cassidy in Overwatch, Levi in de Engelse dub van Attack on Titan, Yusuke Kitagawa in Persona 5 en nog veel meer. De aankondiging van Mercer is hieronder te bekijken.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom verschijnt 12 mei op de Nintendo Switch.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?