Tech: Sony werkt aan draadloze earbuds voor PS5

Geplaatst: 14 februari 2023 22:40
Aangepast: 18 februari 2024 17:32

Sony is momenteel druk bezig met het ontwikkelen van een nieuw stukje hardware. Het gaat om draadloze earbuds en een nieuwe draadloze headset voor de PlayStation 5.

Er is nieuwe hardware in de maak voor de PlayStation 5. Het gaat om draadloze earbuds en een nieuwe draadloze headset welke beide gepland staan voor een release in het fiscale jaar 2023. De earbuds worden ontwikkeld onder projectnaam Project Nomad en krijgen een batterijduur van zo'n vijf uur. De earbuds worden geleverd met een oplaadbaar hoesje waar je ze in op kunt bergen. Bronnen zeggen dat zowel de earbuds als de headset gereleased zullen worden op het moment dat er ook een nieuwe PlayStation 5-versie op de markt komt. Deze variant krijgt een uitneembare disc drive en wordt verwacht in september van dit jaar.

PS52

Sony heeft zelf nog niet officieel onthuld dat zij bezig zijn met nieuwe tech. Het is dus niet duidelijk wanneer de nieuwe hardware verschijnt.

Bron: Insider Gaming
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord