Tech: Sony werkt aan draadloze earbuds voor PS5

Sony is momenteel druk bezig met het ontwikkelen van een nieuw stukje hardware. Het gaat om draadloze earbuds en een nieuwe draadloze headset voor de PlayStation 5.

Er is nieuwe hardware in de maak voor de PlayStation 5. Het gaat om draadloze earbuds en een nieuwe draadloze headset welke beide gepland staan voor een release in het fiscale jaar 2023. De earbuds worden ontwikkeld onder projectnaam Project Nomad en krijgen een batterijduur van zo'n vijf uur. De earbuds worden geleverd met een oplaadbaar hoesje waar je ze in op kunt bergen. Bronnen zeggen dat zowel de earbuds als de headset gereleased zullen worden op het moment dat er ook een nieuwe PlayStation 5-versie op de markt komt. Deze variant krijgt een uitneembare disc drive en wordt verwacht in september van dit jaar.

Advertising PlayStation 5

Sony heeft zelf nog niet officieel onthuld dat zij bezig zijn met nieuwe tech. Het is dus niet duidelijk wanneer de nieuwe hardware verschijnt.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?