Trailer: Dead by Daylight krijgt nieuwe update en dating sim

Geplaatst:
Aangepast: 18 mei 2022 08:08

Er is weer nieuws voor fans van Dead By Daylight. De game krijgt namelijk een nieuwe update en er komt een dating sim van de horrorgame uit.

Ondanks dat de game al bijna acht jaar oud is, is Dead By Daylight ontzettend populair. De game wordt dan ook regelmatig voorzien van nieuwe updates. Volgende maand komt er nog zo'n update aan. Roots of Dread, inmiddels al het vierentwintigste hoofdstuk van dit horrorverhaal, is de naam van de aankomende update. De update brengt heel wat nieuws naar de game. Zo komt er een nieuwe Killer naar de game, genaamd de Dredge. Dit is een behoorlijk smerig uitziend wezen dat eruitziet alsof hij bestaat uit verschillende wezens die aan elkaar genaaid zijn. Daarnaast zien we ook een nieuwe Survivor, genaamd Haddie Kaur. Je kunt haar en de Dredge vinden op de nieuwe map genaamd Garden of Joy.

Alsof dat nog niet genoeg is, komt ontwikkelaar Behaviour Interactive met nog meer Dead By Daylight-nieuws. De horrorgame krijgt namelijk een wel hele bijzondere spin-off. Hooked on You is namelijk een dating sim gebaseerd op Dead By Daylight. In Hooked on You kun je met je favoriete Dead By Daylight-personages daten. Wellicht kun je straks wel genieten van een romantische strandwandeling met The Trapper, een etentje bij kaarslicht met The Huntress, een gezellig avondje uit met The Wraith, of een hete hotelovernachting met The Spirit!

De Roots of Dread-update van Dead By Daylight is vanaf 7 juni beschikbaar. Hooked on you verschijnt deze zomer op Steam.

Bron: Dead by Daylight
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead by Daylight

Series

-

Uitgever

Behaviour Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

14 juni 2016

Ontwikkelaar

Behaviour Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord