Trailer: Nieuwe gameplaytrailer van The Crew Motorfest vrijgegeven

Geplaatst:

The Crew Motorfest is goud gegaan en kwam daardoor langs racen tijdens de gamescom Opening Night Live. Een upbeat muziekje en zieke raceauto's dat is de samenvatting van de nieuwe trailer.

In The Crew Motorfest draait het allemaal om racen op het Hawaïaanse eiland O'ahu. Race langs het strand, de bossen of midden door de stad. Draai de volumeknop van de muziek maar wat harder, want daarmee kom je lekker in de sfeer. Op cinematische wijzen, met alleen engine-beelden, worden vooral de vele auto's getoond. The Crew Motorfest kent namelijk meer dan zeshonderd voertuigen. Ondertussen zien we al flitsend de verschillende omgevingen voorbijkomen. Niet alleen de wegen bieden mogelijkheden, off-road zijn er genoeg opties dankzij de vulkaan die op het eiland ligt. Je kunt The Crew Motorfest tussen 14 en 17 september voor vijf uur uitproberen.

The Crew Motorfest verschijnt op 14 september voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: gamescom Opening Night Live

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Crew Motorfest

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

14 september 2023

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord