Zou jij dit overleven?

Ruim 100.000 mensen in de omgeving van Nijmegen hebben sinds woensdag geen stroom.(Een helikopter van Defensie heeft namelijk een hoogspanningskabel geraakt) Dit betekent dus geen televisie, geen games, geen internet, geen kachel en misschien zelfs geen eten want alle winkels zijn dicht!

Voor een paar uurtjes overleef je dat wel maar, het probleem is nog steeds niet opgelost en misschien duurt het nog wel tot vanavond!

Zou jij kunnen leven zonder stroom?

Bron: Kaboem.nl

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?