Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Game Over: S3, E32 - Mortal Kombat 1, XBOX & Humble Games

Een nieuwe look voor de Game Over Podcast deze week, maar natuurlijk nog steeds het laatste nieuws over allerlei games. Bram, onze Mortal Kombat-expert, zit klaar om het nieuws over de nieuwe Mortal Kombat te bespreken. Want waarom heet deze game niet gewoon Mortal Kombat 12? Daarnaast is er nieuws rondom Xbox en de deal die zij nog steeds proberen te sluiten. Deze week was het ook tijd voor de Humble Games Showcase en we zijn natuurlijk benieuwd of Patrick, Bram en Eilish nog interessante games hebben gezien. Kortom, weer bomvolle podcast met zelfs wat aanbevelingen voor de bordspelliefhebbers.

Wil je de Game Over Podcast live bijwonen? Kom dan maandag om 20:00 langs op ons Twitch-kanaal.

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?