Guide: De Beste Black Friday 2022 Gaming Deals

Geplaatst: 19 november 2022 11:15
Aangepast: 21 november 2022 21:05
-

Het is weer de mooiste tijd van het jaar. Black Friday 2022 staat op het punt van losbarsten en een flink aantal winkels heeft de eerste Black Friday 2022 Gaming deals inmiddels aangekondigd. In tegen stelling tot Amerika, rekt de Nederlandse commercie deze unieke dag op tot een complete week Zoek jij nog naar nieuwe games, maar heb je geen zin om de volle mep te betalen, dan is dit het moment om eens flink te spenderen. Er zijn namelijk flink wat Black Friday gaming deals te vinden! Wij hebben de beste voor je op een rijtje gezet in de Black Friday 2022 Gaming guide!

Black Friday Games

Alle Black Friday 2022 PlayStation deals

We zouden het haast vergeten, maar de PlayStation 5 is inmiddels al twee jaar (een soort van) verkrijgbaar! Dat betekent dat er meer dan genoeg games op te spelen zijn en dat er een flink aantal dus ook in de Black Friday aanbieding kunnen! Alhoewel Black Friday nog niet officieel van start is gegaan, zijn er veel webwinkels die deze dag omtoveren tot een complete week. Zoek jij nog een lekkere game? Check dan onderstaande lijst voor de beste Black Friday PlayStation deals!

PSX

Alle Black Friday 2022 Nintendo Switch deals

De Nintendo Switch is al een flinke tijd beschikbaar en er zijn dan ook zat games om op te spelen. Nintendo geeft niet vaak kortingen op de first party titels, maar tijdens Black Friday ontkomt de Japanse gamegigant er niet aan. Ook in 2022 zijn er tijdens Black Friday meer dan genoeg Nintendo Switch deals te vinden!

Switch4

Alle Black Friday 2022 Xbox en Multiplatform deals

Ook de Xbox Series is inmiddels twee jaar op de markt! Er zijn games genoeg voor te vinden, maar er zijn overduidelijk minder scherpe deals te bekennen. Gelukkig is de third party support voor de Xbox erg goed en er zijn dan ook zat multiplatform deals te bekennen. Check onderstaande lijst voor de beste deals op Xbox-, PlayStation- en Nintendo games!

Black Friday back

Vergeet overigens zeker even niet om Gamemania te checken. Deze winkel biedt namelijk stapelkortingen op basis van het aantal games dat je aanschaft! Komende maandag op 21 november verwachten wij nieuwe deals. Tevens zullen er hoogstwaarschijnlijk op de daadwerkelijk Black Friday van 25 november 2022 nieuwe deals worden toegevoegd. Welke gooi jij in je winkelmandje? Laat het weten in de reacties en happy shopping!

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord