Een vervolg op Sonic Frontiers is in de maak

Geplaatst:
Aangepast: 22 april 2024 17:11

Sonic Frontiers - één van Sega's recentere pogingen om de blauwe egel populairder te maken dan aartsrivaal Mario - krijgt een vervolg. Althans, dat meldt de zelfbenoemde 'Twitter infuencer' DanielRPK. Ook Twitteraar みどり- mede bekend onder de makkelijker te lezen handle @MbKKssTBhz5 - durft er de handen voor in het vuur te steken.

Ergens is dat niet zo verwonderlijk. Met 3,5 miljoen verkochte exemplaren kroonde Sonic Frontiers zich tot de best verkochte 3D-game in het Sonic universum, dus claimen dat de game een vervolg krijgt is als beweren dat Sonic in zijn volgende game blauw is.

Over de naam wordt overigens nog wel getwist. みどりgeeft in diens tweet namelijk aan dat het gerucht klopt, maar dat de game verder borduurt op de gameplay van Sonic Frontiers.

Nu maar hopen dat Sega niet voortborduurt op de pop-in, die stiekem toch wel een aardige 'shadow' op een anders prima Sonic-game wierp, aldus Rudy in zijn goudeerlijke Sonic Frontiers review.

Bron: X
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sonic Frontiers

Series

Sonic

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

8 november 2022

Ontwikkelaar

Sonic Team

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord