Gerucht: Nieuwe achievements hinten naar RE4 remake DLC

Geplaatst:

Zoek je een reden om terug te keren naar de Resident Evil 4 remake? Dan heb je geluk, want er zijn nieuwe achievements gevonden via steamdb.

Fans die bekend zijn met het origineel wachten op een bepaalde uitbreiding. Ik heb het dan natuurlijk over de DLC, genaamd Seperate Ways. In de originele versie van Resident Evil 4 werd deze campaign uitgebracht na lancering. In deze DLC volg je de avonturen van Ada Wong. Je krijgt te zien waar deze dame mee bezig was, terwijl Leon de lokale omgeving aan het doorspitten was. Naast de nieuwe campaign in Resident Evil 4 kun je hoogstwaarschijnlijk aan de slag met nieuwe personages in de populaire arcademodus, genaamd The Mercenaries. Ada Wong en Wesker worden naar verluidt toegevoegd. Het is nog even wachten op de officiële bevestiging vanuit kamp Capcom.

Check hier onze review van de Resident Evil 4 remake. Wil je meer leren over de actievolle horrorgame? Lees dan hier alles wat je moet weten over de Resident Evil 4 remake.

De Resident Evil 4 remake is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Yudha
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil 4 Remake

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

24 maart 2023

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord