Ontwikkeling Cyberpunk 2077-sequel in volle gang

Geplaatst:

Er wordt flink gesleuteld aan Project Orion - oftewel de opvolger van Cyberpunk 2077. Dit laat CD PROJEKT RED weten via X.

De Poolse ontwikkelaar laat via het social media platform weten dat er meerdere belangrijke leden zijn toegevoegd aan het team dat werkt aan Project Orion. De Noord-Amerikaanse tak van CD PROJEKT RED wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Cyberpunk 2077-sequel. De studio is recentelijk gesticht en bevindt zich in Boston, Massachusetts. Een aantal ervaren ontwikkelaars - die ook gewerkt hebben aan de base game en de DLC Phantom Liberty - leiden het team. Daarnaast is CD PROJEKT RED bezig met het werven van nieuwe werknemers.

Check hier onze revisited van Cyberpunk 2077.

Cyberpunk 2077 - en diens uitbreiding Phantom Liberty - zijn nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: CD PROJEKT RED
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord