Eerste patch voor Zelda: Tears of the Kingdom uitgekomen

Geplaatst:

Er is een eerste patch uitgekomen voor de nieuwe Zelda-game Tears of the Kingdom. Dat kondigde Nintendo aan op de klantenservicepagina van de Japanse gamegigant.

Sinds de release vorige week is Tears of the Kingdom al meer dan 10 miljoen keer verkocht. De nieuwe Zelda-game is in vele opzichten goed, maar er zitten nog een paar ruwe randjes aan en heeft Nintendo daarom een eerste patch voor de game uitgebracht. De 1.1.1-update lost onder andere een bug op waar spelers niet verder konden komen in de main quest 'Closed Doors', ondanks dat ze alles gedaan hadden wat er nodig was om verder te komen. Voor de rest heeft de Japanse gamegigant een aantal aanpassingen doorgevoerd in de patch die de speelervaring nog meer moet verbeteren in Tears of the Kingdom.

Alles wat je moet weten over Tears of the Kingdom1

Hoever ben jij al in de nieuwe Zelda-game en wat vind je ervan? Voor mijn mening en bevindingen kun je hier mijn Tears of the Kingdom-review lezen.

Bron: Nintendo

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

12 mei 2023

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Beste game van 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord