De Beste Black Friday 2021 Gaming deals

Geplaatst:
Aangepast: 14 februari 2024 20:36

Gamers met een backlog gaan het nog druk krijgen, Black Friday 2021 staat namelijk op het punt van losbarsten! Een flink aantal webwinkels zijn voor het gemak alvast begonnen en in al dat afprijsgeweld wil het gebeuren dat je een kneitergoede deal zomaar over het hoofd ziet. Zoek jij nog een lekkere Black Friday deal voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S|X en de Nintendo Switch? Dan zit je bij ons goed! Dit zijn namelijk de beste gaming deals van Black Friday 2021!

PlayStation 4 Black Friday deals

Hoewel een flink aantal Nederlandse gamers inmiddels een PlayStation 5 op de kop heeft weten te tikken, wil dat niet zeggen dat de PlayStation 4 verleden tijd is. Sterker nog, al die PlayStation 4 games zijn ook nog eens te spelen op de nieuwe PlayStation 5. Het aanbod is groot en de deals komen in grote getale. Dit zijn de beste PlayStation 4 Black Friday deals!

PlayStation 5 Black Friday deals

Waar afgelopen jaar slechts een handjevol PlayStation 5’s draaiden in Nederlandse huishoudens, is dat vandaag de dag aanzienlijk meer geworden. Menig man heeft een nieuwe Sony console op de kop weten te tikken. Games zijn echter een beetje schaars, zeker wanneer je deze voor de hoofdprijs in je mandje moet gooien. Vanaf vandaag is dat verleden tijd, dit zijn namelijk de beste PlayStation 5 Black Friday deals!

PS52

Xbox One Black Friday deals

Ook de Xbox One is nog altijd in volle glorie aanwezig binnen de Nederlandse huishoudens. Ook deze console is nog altijd erg gewild en is makkelijk in staat om de nieuwste games (dan wel in een afgezwakte vorm) te draaien. Goed moment om eens even goed in te slaan dus! Zoek jij nog een aantal games voor de Xbox One? No problem, dit zijn de beste Xbox One Black Friday deals!

Xbox Series X|S Black Friday deals

Hoewel de Xbox Series X en Xbox Series S op het moment nog weinig exclusives kennen, wil dat niet zeggen dat er niets te doen is op de nieuwste consoles van Microsoft. Alle Xbox One games draaien namelijk (en dan ook meteen een stuk beter) op het nieuwste monster van de Amerikaanse console ontwikkelaar. Zoek jij nog wat pareltjes voor de Xbox Series X|S? We got you, baby! Dit zijn de beste Xbox Series X|S Black Friday deals!

Nintendo Switch Black Friday deals

Nintendo staat bekend om standvastigheid wanneer het gaat om het prijskaartje van hun first party games. Switch-games staan er namelijk om bekend jarenlang dezelfde pricing te hanteren. Met Black Friday vliegt die standvastigheid echter het raam uit. Dit is dan ook het ideale moment om eens wat van die exclusieve Nintendo Switch-pareltjes in je mandje te gooien. Nog altijd zoekende? Nu niet meer! Dit zijn de beste Nintendo Switch Black Friday deals!

Hatsee, dat zijn ze dan! Ben jij al aan het inslaan? Wij horen natuurlijk graag welke game je spoedig gaat spelen! Mochten we scherpe deals zijn vergeten, dan horen we dat natuurlijk graag! Zo helpen we elkaar allemaal naar een goed gevulde backlog!

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord