Series: Derde seizoen van The Mandalorian begint in maart

Geplaatst:

Of je nu geen genoeg kunt krijgen van Mando of de ontzettend schattige Grogu dan is er goed nieuws. Het derde seizoen van The Mandalorian begint namelijk al in maart 2023.

Mando en Grogu kregen in het tweede seizoen van The Mandalorian aardig wat voor hun kiezen. Disney besloot ze zelfs een rol te geven in de andere Star Wars serie genaamd Boba Fett. Dankzij die serie hebben we genoeg informatie voor het volgende seizoen en genoeg schattig beeldmateriaal van Grogu. Volgens de trailer, die twee maanden geleden werd getoond, zit het derde seizoen vol actie. Maar we weten allemaal dat Mando en Grogu genoeg humor bezitten om een glimlach op je gezicht te toveren. Sinds het einde van seizoen twee konden fans genieten van de nieuwe Star Wars serie Andor. Je kunt via een dlc zelfs als Mando spelen in LEGO Star Wars:The Skywalker Saga. Gelukkig is het wachten op seizoen drie van The Mandalorian bijna voorbij.

Mocht je de trailer voor het derde seizoen nog niet gezien hebben dan kun je die hieronder bekijken.

Het derde seizoen van The Mandalorian begint op 1 maart 2023. De serie is te zien via Disney+.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord