Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Tech: Trust lanceert GXT 498 Forta headset voor PS5

Trust komt met de gloednieuwe GXT 498 Forta Gaming Headset voor PlayStation 5 consoles. De headset is speciaal ontworpen voor de PlayStation 5 consoles en heeft hier ook een officiële licentie voor gekregen.

De headset is milieuvriendelijke ontworpen met gebruik van gerecycled plastic. 3D-audio zorgt er voor dat je volledig mee wordt genomen in je games en een afneembare ruis-onderdrukkende microfoon zorgt voor heldere en duidelijke communicatie met je teamgenoten. De headset bevat verder een gewatteerde hoofdband, beweegbare oorschelpen en duurzame zachte over-ear pads die voor urenlang gamecomfort zorgen. De on-ear volumeregeling en de optie om de microfoon te dempen, stelt je in staat om te horen en gehoord te worden wanneer jij dat wel en niet wilt.

Deze headset is niet alleen ontworpen met het oog op beter gamen, maar ook met extra gemak. Je geniet namelijk van eenvoudige plug-and-play mogelijkheden om aan de slag te gaan met de Forta. Een 1.2m kabel stelt je in staat om te spelen vanaf elke plek in de kamer die je wilt.

De Forta is te koop in wit en zwart en is verkrijgbaar vanaf €49,99. De headset is compatibel met PlayStation 4 en PlayStation 5 consoles.

BRON Trust
Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?