Game Over: S3, E21 - Atomic Heart, Lies of P & Diablo IV

Een nieuwe week, een nieuwe game die is uitgekomen. Deze week is het Atomic Heart die het levenslicht zag en Bram kan er alles over vertellen. Aan Jolien en Claudia de eer om alle brandende vragen op hem af te vuren. Maar ook Lies of P komt voorbij, want deze game heeft een releasewindow ontvangen. En wat is eigenlijk de favorite sprookjes game van de drie podcasters? Ook Diablo IV is deze week aanwezig in de podcast, er komt namelijk een open bèta voor deze game. Genoeg weer om over te praten en dan hebben we het nog niet eens gehad over het gelekte artbook van Legend of Zelda: Tears of Kingdom of Telltale die een flink bedrag binnenhaalde voor hun nieuwe titels.

Wil je de Game Over Podcast live bijwonen? Kom dan maandag om 20:00 langs op ons Twitch-kanaal.

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?