Fallout schrijver ontvangt 1 miljoen dollar na aantijgingen

Geplaatst:
Aangepast: 27 maart 2023 21:15

Chris Avellone krijgt een miljoen dollar na valse aantijgingen van twee vrouwen. Hij werd verdacht van seksueel wangedrag en spande zelf een rechtszaak aan wegens smaad.

Fallout schrijver Chris Avellone heeft gelijkgekregen in een rechtszaak die hij aanspande tegen twee vrouwen. Karissa Barrows en Kelly Rae Bristol hebben in het verleden aangegeven dat Avellone seksueel wangedrag had vertoond, maar moeten die woorden nu terugnemen. Dit nadat de twee partijen een overeenstemming hebben bereikt in de rechtszaak wegens smaad. In een gezamenlijk statement melden de vrouwen en Avellone dat ze eruit zijn gekomen en de schrijver een niet nader te noemen bedrag zal ontvangen als schadevergoeding. Het precieze bedrag is niet bekend, maar het is in ieder geval een bedrag met zeven cijfers. Daarnaast hebben Barrows en Bristol in het statement aangegeven dat Avellone nooit een van hen seksueel heeft misbruikt.

Avellone heeft met Barrows en Bristol dus een schikking getroffen van meer dan een miljoen dollar en een rectificatie.

Bron: Chris Avellone
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord