Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Fallout schrijver ontvangt 1 miljoen dollar na aantijgingen

Chris Avellone krijgt een miljoen dollar na valse aantijgingen van twee vrouwen. Hij werd verdacht van seksueel wangedrag en spande zelf een rechtszaak aan wegens smaad.

Fallout schrijver Chris Avellone heeft gelijkgekregen in een rechtszaak die hij aanspande tegen twee vrouwen. Karissa Barrows en Kelly Rae Bristol hebben in het verleden aangegeven dat Avellone seksueel wangedrag had vertoond, maar moeten die woorden nu terugnemen. Dit nadat de twee partijen een overeenstemming hebben bereikt in de rechtszaak wegens smaad. In een gezamenlijk statement melden de vrouwen en Avellone dat ze eruit zijn gekomen en de schrijver een niet nader te noemen bedrag zal ontvangen als schadevergoeding. Het precieze bedrag is niet bekend, maar het is in ieder geval een bedrag met zeven cijfers. Daarnaast hebben Barrows en Bristol in het statement aangegeven dat Avellone nooit een van hen seksueel heeft misbruikt.

Fallout New Vegas 2 Microsoft

Avellone heeft met Barrows en Bristol dus een schikking getroffen van meer dan een miljoen dollar en een rectificatie.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?