Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Layers of Fear (2023)

  • Ontwikkelaar Bloober Team
  • Eerste releasedatum 15 juni 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Horror
  • Gameliner score -

Gameplay: Bloober Team toont Layers of Fear-gameplay via demo

Bloober Team is natuurlijk druk bezig met de Silent Hill 2 remake, maar ze hebben nog een projectje in de maak. Layers of Fear-gameplay is recent onthuld door de Poolse gameontwikkelaar.

We volgen de originele 'Painter' van de oorspronkelijke Layers of Fear schilderijen, maar we komen ook in contact met de 'Writer' - een nieuw personage dat zijn debuut maakt in de horrorfranchise van Bloober. Hij betreedt de vuurtoren, waar nogal wat onopgeloste mysteries ronddwalen. Antwoorden in deze locatie zouden ervoor moeten zorgen dat alle verhalen in de Layers of Fear-serie aan elkaar gekoppeld worden. Ben jij klaar om de geheimen te ontrafelen? Je bent niet alleen in de vuurtoren, kan ik je alvast verklappen.

Daarnaast is er nu ook bekendgemaakt hoe de game van Bloober Team gaat heten. De game heet namelijk niet meer Layers of Fears, maar Layers of Fear. Wat een verschil een 's' kan maken, hé.

Layers of Fear verschijnt in juni voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

BRON Bloober Team

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?