Trailer: Filmische intro van Dead Island 2 vrijgegeven

Geplaatst:

Ontwikkelaar Dambuster Studios geeft ons graag teasers voor Dead Island 2. In de nieuwe trailer krijgen we een filmische introductie van de wereld van de game.

Dead Island 2 speelt zich af in Los Angeles, dat zie je meteen in de video, die gemaakt is door de Award winnende studio Elastic (bekend van het intro van de serie van The Last of Us). Alle typerende locaties komen voorbij, waaronder het reuzenrad en natuurlijk de Hollywood sterren. Het enige verschil is dat er geen mensen te zien zijn, alleen maar bloed en chaos. Dead Island 2 werd eigenlijk al aangekondigd in 2014 en veel fans hadden de hoop opgegeven. Maar afgelopen jaar werd de game door de ontwikkelaar opnieuw onthuld.

Dead Island 2 staat op de planning voor 21 april en komt dan uit op Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Island 2

Series

Dead Island

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

21 april 2023

Ontwikkelaar

Dambuster Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord