Ubisoft Montréal neemt ontwikkeling Prince of Persia remake over

Geplaatst:

Er is eindelijk weer nieuws over Prince of Persia: The Sands of Time Remake. De ontwikkeling van de game wordt namelijk overgenomen door Ubisoft Montréal.

Een aantal jaren geleden werd Prince of Persia: The Sands of Time Remake aangekondigd. Deze game moest de comeback worden van de Prince of Persia-serie. Helaas werd al vrij snel aangekondigd dat Prince of Persia: The Sands of Time Remake werd uitgesteld, vanwege het feit dat 2020 voor velen over de hele wereld een vrij ongewoon jaar is geweest. Daar waar de game al reeds uitgesteld was, kondigde Ubisoft begin vorig jaar nogmaals aan dat Prince of Persia: The Sands of Time Remake uitgesteld werd. Ditmaal zonder exacte nieuwe releasedatum. Na een jaar aan stilte, komt Ubisoft met een nieuwe update. Hoewel er nog steeds geen exacte nieuwe releasedatum voor de game gepland staat, is er wel een belangrijke ontwikkeling te delen. Ubisoft Montréal, die verantwoordelijk is voor de originele Sands of Time-trilogie, neemt namelijk de ontwikkeling over van Ubisoft Pune en Ubisoft Mumbai. Hiermee belooft Ubisoft met de Prince of Persia: The Sands of Time Remake de beste ervaring te bieden die de serie verdient.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake heeft nog geen nieuwe releasedatum. Ubisoft belooft ons op de hoogte te houden van de verdere ontwikkeling van de game.

Bron: Ubisoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Series

Prince of Persia

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

2021

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord